واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست

کرونا و بوهای عجیب و غریب

یک پزشک عمومی مطرح کرد: برخی بیماران کرونایی پس از بازگشت حس بویایی، بوهایی مانند بوی خاک، بوی عرق، بوی لجن، بوی بنزین و یا برخی بوی تخم مرغ را حس می کنند که سبب کاهش اشتها نیز می شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 26
کد خبر: ۷۵۳۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر پگاه ابراهیمی‌ویشکی اختلالات بویایی را در دوره پاندمی نشان دهنده ابتلا به کرونا دانست و اظهار کرد: اختلالات بویایی شامل کاهش حس بویایی و یا تغییر آن در دوره پاندمی نشان دهنده ابتلا به کرونا است مگر آن که خلاف آن ثابت شود.

 

وی با بیان اینکه در شرایط کرونایی باید اختلالات بویایی را جدی گرفت، تصریح کرد: در صورت بروز این علائم اصول قرنطینه را رعایت کنید البته در ۹۹ درصد موارد اختلالات بویایی به مرور بهبود می یابد و نباید نگران بود.

 

ابراهیمی‌ویشکی ادامه داد: در بیماران مبتلا به کرونا معمولاً ابتدا حس بویایی کاهش می یابد یا به طور کامل از بین می رود که از علائم آغاز بیماری است و امکان دارد تا چند ماه ادامه پیدا کند.

 

وی با بیان اینکه پس از بازگشت حس بویایی، بیمار بوهای عجیب و غریب حس می کند، گفت: برخی بیماران پس از بازگشت حس بویایی، بوهایی مانند بوی خاک، بوی عرق، بوی لجن، بوی بنزین و یا برخی بوی تخم مرغ را حس می کنند که سبب کاهش اشتها نیز می شود.

 

این پزشک عمومی به مدت زمان بازگشت حس بویایی اشاره و خاطرنشان کرد: در برخی اشخاص یک هفته و در برخی دیگر ممکن است تا ماه ها بهبودی حاصل نشود، به طور کلی بازگشت کامل حس بویایی جزء علائم طولانی مدت است که به مرور زمان بهبود می یابد.

 

وی یادآور شد: برخی راهکارها شامل شستشوی روزانه بینی با سرم، استفاده از پماد ویتامین A به صورت موضعی داخل بینی، مصرف قرص امگا۳، بوییدن عصاره های قوی مانند قهوه، سیر، دارچین، نعنا، پیاز، ویکس، انواع گل و اکالیپتوس می تواند تا حد زیادی بازگشت حس بویایی بیمار را سرعت بخشد./ ایسنا

ارسال نظر